ГрипВис
Спрей за гърло

Като използвате ГрипВис при първи симптоми на настинка, Вие предпазвате не само себе си, но и хората, които обичате! ГрипВис помага на организма да ограничи вирусите на настинката преди да се разпространят. След прилагане ГрипВис образува защитно покритие върху лигавицата на устата и гърлото, като намалява размножаването и разпространението на вирусите на настинката, докато организмът не ги унищожи.

Почувствайте облекчение и се съсредоточете върху наистина важните за Вас неща!

Какво представлява ГрипВис спрей за гърло?

ГрипВис спрей за гърло може да се използва за предпазване и в подкрепа на лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката.

ГрипВис спрей за гърло образува овлажняващо защитно покритие върху лигавицата на устата и гърлото, което осигурява продължително овлажняване на лигавицата и подкрепя естествените защитни сили на организма.

ГрипВис спрей за гърло може да се използва от възрастни и деца над 1 година.

ГрипВис спрей за гърло не съдържа консерванти. Стерилен филтър гарантира стерилността на разтвора дори след многократна употреба. 

Какви са свойствата на ГрипВис спрей за гърло?

Лигавицата на устата и на носа са основните пътища за инфекция с вирусите, които причиняват настинка и грипоподобни заболявания. Веднъж проникнали през устата, вирусите могат да се прикрепят към лигавицата, където започват да се размножават и разпространяват. Carragelose® неспецифично обвива вирусите на настинката и предотвратява прикрепването им към лигавицата, като намалява размножаването и разпространението на вирусите. По този начин ГрипВис спрей за гърло образува защитна бариера срещу вирусите на настинката.

ГрипВис спрей за гърло съдържа Carragelose® - вещество което стабилизира физиологичното овлажняващо покритие на лигавицата на гърлото и по този начин осигурява продължително овлажняване. Това физиологично овлажняващо покритие действа като механична бариера срещу външни въздействия и подпомага естествените защитни сили на оранизма.

За какво се използва ГрипВис спрей за гърло?

  • За предпазване и в подкрепа на лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища.
  • За овлажняване на лигавицата на устата и гърлото в случай на кашлица, пресипнал глас или при сух въздух.
  • За предпазване и в подкрепа на лечението на всички оплаквания в резултат на суха и/или раздразнена
    лигавица на устата и гърлото, причинена например от пушене, продължително говорене или пеене.

Как и колко често да използвате ГрипВис спрей за гърло?

Преди първото приложение натиснете помпичката няколко пъти, ако е необходимо, до появата на еднородна мъгла. Дръжте флакона изправен, докато впръсквате, така че всмукващата тръбичка да достига до разтвора. За да избегнете нараняване, внимателно поставете накрайника на спрея в устата, но не прекалено навътре.

Прилагайте едно или няколко впръсквания в устата няколко пъти дневно според индивидуалните нужди.

ГрипВис спрей за гърло може да се използва за продължителен период от време, ако е необходимо, тъй като няма риск от предозиране.

Купете ГрипВис

ГрипВис спрей за гърло може да се използва за предпазване и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища,
причинени от вирусите на настинката.

Можете да откриете ГрипВис в близката аптека.

 

Купете ГрипВис