ГрипВис
Спрей за нос

Като използвате ГрипВис в ранните стадии на заболяването, Вие защитавате не само себе си, но и хората, които обичате! ГрипВис помага на организма Ви да ограничи вирусите на настинката, преди да се разпространят. След прилагане ГрипВис образува овлажняващо защитно покритие върху носната лигавица, което намалява размножаването и разпространението на вирусите на настинката.

Почувствайте облекчение и се съсредоточете върху наистина важните за вас неща!

За какво се използва ГрипВис спрей за нос?

ГрипВис спрей за нос може да съкрати продължителността на грипоподобните заболявания и да облекчи тежестта на симптомите на настинката. ГрипВис спрей за нос може да намали появата на нови инфекции и последващите симптоми на настинка, дължащи се на вируси.

ГрипВис спрей за нос овлажнява носната лигавица и по този начин служи за профилактика и в подкрепа на лечението на всички оплаквания в резултат на суха или раздразнена носна лигавица.

Какво съдържа ГрипВис спрей за нос?

ГрипВис спрей за нос е прозрачен безцветен вискозен разтвор без мирис.
1 ml разтвор съдържа 1,2 mg йота-карагенан (Carragelose®),
0,4 капа-карагенан, натриев хлорид и пречистена вода.

Какви са свойствата на ГрипВис спрей за нос?

ГрипВис спрей за нос образува овлажняващо защитно покритие върху лигавицата на носа. Този течен слой служи като механична бариера срещу външни въздействия и по този начин може да предпази от настинка и грипоподобно заболяване, причинено от вирусите на настинката.

Носът е най-честия път за инфекция с вирусите, които причиняват настинка и грипоподобни заболявания. Тези заболявания се причиняват от вируси като риновирусите и коронавирусите. Ако вирусите проникнат в носа, те могат да се прикрепят към лигавицата и да инфектират клетките на лигавицата, където се размножават и разпространяват. Това води до типичните симптоми на настинка, като запушен нос или хрема, болки в гърлото и/или главоболие, кашлица и др. 

В ранните стадии на заболяването често не е възможно да се направи разлика между настинка и грип. Грипът е потенциално сериозно заболяване. Точната диагноза трябва да се постави от лекар.

ГрипВис спрей за нос съдържа Carragelose®, вещество извлечено от червени морски водорасли. Carragelose® има два основни ефекта:

ГрипВис спрей за нос образува защитна бариера срещу вирусите на настинката върху носната лигавица. Настинката и грипоподобните заболявания се причиняват от голямо разнообразие от вируси като риновируси и коронавируси. Carragelose® неспецифично обвива вирусите на настинката и предотвратява прикрепването им към лигавицата. По този начин се намалява размножаването и разпространяването на вирусите, които инфектират дихателните пътища.

ГрипВис спрей за нос образува защитно овлажняващо покритие. Благодарение на действието на Carragelose® този филм се задържа по-дълго върху носната лигавица и действа като механична бариера срещу външни въздействия. Това физиологично овлажняващо покритие подпомага естествените защитни сили на организма срещу вирусите на настинката.

Купете ГрипВис

ГрипВис спрей за нос може да съкрати продължителността на грипоподобните заболявания и да облекчи тежестта на симптомите на настинка. 
ГрипВис спрей за нос може да намали появата на нови инфекции и последващите симптоми на настинка, дължаща се на вируси.

Можете да купите ГрипВис спрей за нос от близката аптека или онлайн.

 

Купете ГрипВис