ГрипВис
Таблетки за смучене

Като използвате ГрипВис при първи симптоми, Вие предпазвате не само себе си, но и хората, които обичате! ГрипВис помага на организма да ограничи вирусите на настинката преди да се разпространят. След прилагане ГрипВис образува защитно покритие върху лигавицата на устата и гърлото, което намалява размножаването и разпространяването на вирусите на настинката, докато организмът не ги унощожи.

Почувствайте облекчение и се съсредоточете върху наистина важните за Вас неща!

Какво представляват ГрипВис таблетки за смучене?

ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за подпомагане на профилактиката и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката. ГрипВис таблетки за смучене образуват защитна бариера срещу вирусите на настинката. 

ГрипВис таблетки за смучене съдържат Carragelose®, което стабилизира овлажняващото покритие върху лигавицата на устата и гърлото, което се образува по време на смучене. Така овлажняващото покритие се задържа и образува механична бариера срещу външни въздействия.

ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват от възрастни и деца над 6 години.

Какви са свойствата на ГрипВис таблетки за смучене?

Лигавицата на устата, гърлото и носа са основните пътища за инфекция с вирусите, които причиняват настинка и грипоподобни заболявания. Сухата лигавица на устата и гърлото е по-малко устойчива срещу вирусите на настинката. Веднъж проникнали през устата, те могат да се прикрепят към лигавицата, където започват да се размножават и разпространяват. ГрипВис таблетки за смучене образуват овлажняващо защитно покритие, което подпомага естествените защитни сили на организма срещу вирусите. В допълнение, Carragelose® неспецифично обвива вирусите на настинката и предотвратява прикрепването им към лигавицата. По този начин размножаването и  разпространяването на вирусите на настинката намалява.

Лигавицата на устата и гърлото може да действа като бариера срещу външни въздействия само когато е достатъчно овлажнена. Честият престой на места с ниска относителна влажност, като например отоплени или климатизирани помещения, автомобили, влакове или самолети, може да причини пресъхване и раздразнение на лигавицата на устата и гърлото. Също така, интензивното напрягане на гърлото по време на пеене, продължително говорене или пушене може да доведе до пресъхване на лигавицата на устата и гърлото. Последствията могат да бъдат кашлица, пресипнал глас или болки в гърлото.

За какво се използват ГрипВис таблетки за смучене?

ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за предпазване и в подкрепа на лечението на настинка и грипоподобни заболявания, както и за овлажняване на лигавицата на устата и гърлото.

За предпазване и в подкрепа на лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища.

За овлажняване на устата и гърлото, например при сух въздух, в случай на кашлица или пресипнал глас.

За предпазване и в подкрепа на лечението на всички оплаквания в резултат на суха и/или раздразнена лигавица на устата и гърлото.

Как и колко често да използвате ГрипВис таблетки за смучене?

Приемайте таблетките за смучене няколко пъти дневно, обикновено 3-6 пъти на ден според индивидуалните нужди.
Общото дневно количество не трябва да надвишава шест таблетки, тъй като е възможно да се прояви слабителен ефект.
ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за продължителен период от време, ако е необходимо (до 30 дни).

Купете ГрипВис

ГрипВис таблетки за смучене могат да се използват за подпомагане на профилактиката и в подкрепа на лечението на инфекции на горните дихателни пътища, причинени от вирусите на настинката.
ГрипВис таблетки за смучене образуват защитна бариера срещу вирусите на настинката.

Можете да купите ГрипВис от най-близката аптека.

 

Купете ГрипВис